Bolu Orhangazi Ortaokulu Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmeni Tarık OTU Bolu Orhangazi Ortaokulunda Bilişim Teknolojileri rehber öğretmenliği yapan, Pardus Dönüşümünü destekleyen öğretmenimiz Tarık OTU ile Pardus hakkında konuştuk. 1. Tarık Bey, okuyucularımıza kendinizi tanıtır mısınız? Tarık OTU ben 2015 yılından beri Bolu Orhangazi Ortaokulunda Bilişim Teknolojileri Rehber öğretmen olarak görev yapmaktayım. Bilişim Teknoloji alanlarında kodlama, robotik […]
Şuan artık eski moda olan üstüne tebeşirle yazılan kara tahtaların, zamanı için öğretimde ne büyük bir devrim yaptıklarını biliyor musunuz? 11. yüzyılda ilk kullanıldığı düşünülen bu araç, öğrenen sayısını aynı anda sadece 1 kişiden 30-40 kişiye yükseltmiştir. Belki de daha fazla. Renkli tebeşir ise 1814’de icat edilmişti. Bu kadim araç hala güncelliğini korumakta ve gerçekten […]
E-tahta uygulaması, Pardus tabanlı sistemler için tasarlanmış, yazma, geometik şekilleri kullanma, sınav zaman göstergesi ve PDF açma, düzenleme aracıdır.
Fatih Projesi kapsamında okullara kurulumu yapılan 3. faz akıllı tahtalarda kullanıcı ayarları üzerinde değişiklik yapmak son derece kolay.
E-ag uygulamasını, okul ve bilgisayar laboratuvarlarını yönetmek ve ağdaki istemcilerle etkileşime geçmek için kullanabilirsiniz.
Bu yazıda Fatih Projesi kapsamında okullara kurulumu yapılan 3. faz Arçelik marka akıllı tahtalarda nasıl mikrofon kullanabileceğinizi anlatıyoruz.
TÜBİTAK ULAKBİM tarafından geliştirilen Pardus ETAP, MEB’e bağlı okullardaki 102 binin üzerinde etkileşimli tahta içinde kullanılıyor.
Bu yıl 3.’sü düzenlenen Verimlilik ve Teknoloji Fuarı’nda ziyaretçiler Pardus standına yoğun ilgi gösterdi.
TÜBİTAK ULAKBİM tarafından geliştirilen Pardus Etkileşimli Tahta Arayüzü, MEB’e bağlı okullardaki 100 binin üzerinde etkileşimli tahtada kullanılacak.